Workshop-uri

workshop

Workshop-uri de nutritie pentru adulti sau corporatii

Consider ca este important ca noi, adultii, sa fim constienti de ceea ce mancam. Traim intr-o lume unde totul se face pe fuga, nu mai stim cum sa rezolvam task-urile de zi cu zi mai repede, mancam pe graba, chiar stand in picioare sau, varianta mai comoda, sarim peste mese, caci ne este mai usor asa.

Asa ca, m-am gandit la voi, dragi oameni, creand workshop-uri de mare interes pentru voi, care sa va ajute sa treceti mai usor de aceasta perioada si sa acordati atentie atat alimentatiei, cat si sportului.

Cateodata nu este timp sa gatesti sau sa mergi la cumparaturi sau, cand auzi intrebarea Eu ce mai mananc astazi? te iau panica si nervii si iar ramai nemancat.

Eu vin catre voi cu solutii reale si impartasesc pasiunea mea pentru gatit si alimentatie echilibrata. Cum masina nu functioneaza fara combustibil, nici organismul nostru nu functioneaza fara alimente.

Asa ca, va astept cu drag la workshop-urile de nutritie, sa ne cunoastem, sa discutam despre ce ne macina cel mai mult cand vine vorba de alimentatie.

Sa mancam echilibrat si cumpatat este un mod sanatos de a ne trai viata!

Dragi institutii, nu am uitat nici de dumneavoastra! Daca doriti sa faceti un cadou angajatilor, vin cu mare drag catre dumneavoastra sa vorbesc despre ceea ce ma pasioneaza: alimentatia echilibrata, retete rapide si planificarea meselor.

Inscrierile la workshop-uri se fac prin email la contact@gabrielapetre.ro.

Abia astept sa ne cunoastem!

Workshop-ul lansat in aceasta primavara a fost Meal planning si farfuria ideala.

Vor urma si altele, asa ca, stay tuned!