ICRE DIN CHIA (RAW VEGAN)

4 iulie 2017 | Mic dejun, Retete

Ingrediente:

  • 30 g seminte chia
  • 50 ml apa
  • 1/2 ceapa mica
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • sare dupa gust
  • o lingurita ulei de masline presat la rece

Mod de preparare:

Se ia un castron in care asezam seminte din chia, apoi turnam apa. Adaugam zeama de lamaie si uleiul si amestecam cu o lingurita pana compozitia devine gelatinoasa. Amestecam din cand in cand, apoi adaugam ceapa data prin razatoare si sare dupa gust. Icrele sunt gata de servin in momentul cand compozitia este legata bine si poate fi intinsa pe paine.

Se decoreaza cu ceapa tocata marunt.

Se serveste la micul dejun, pe paine, crackers, barcute de ardei sau felii de castravete.

Pofta buna!

Valori nutritionale: 199.5 kcal/ compozitia rezultata din ingredientele de mai sus

Proteine: 5g

Lipide: 14.1g

Glucide: 16.1g