CHEESE CAKE DE PIERSICI RAW VEGAN

2 iunie 2017 | Desert, Gustari, Retete

Ingrediente blat:

  • 2 cesti migdale
  • 3 linguri sirop de artar
  • 3 linguri  ulei de cocos
  • o lingura zeama de lamaie
  • praful de la jumatate de pastaie de vanilie

Ingrediente crema:

  • 3 cesti caju hidratat
  • 1 ceasca ulei de cocos
  • 1/2 ceasca zeama de lamaie
  • praful de la o pastaie de vanilie
  • 3/4 ceasca sirop de artar
  • 2 cesti piure de piersici
  • fructe de padure, pentru ornat

Mod de preparare:

BlatSe pun toate intr-un blender si se amesteca. Uleiul de cocos este de fapt ca o crema solida si se topeste la bain marie. Dupa ce blatul este mixat se pune intr-o forma de tort cu peretii detasabili si se pune la frigider.

Crema: Adaugati toate ingredientele pentru crema de cheesecake intr-un blender si amestecati pana la omogenizare. Turnati crema peste crusta si dati la congelator pana se intareste bine (circa 1 ora). Dati la frigider si ţineti la rece peste noapte.

Se orneaza cu fructe de padure.

Pofta buna! 

* Surse: Olivia SteerUnica