Ateliere de gatit

Ateliere de gatit pentru copii
atelier-gatit-1

atelier-gatit-3

Copilarie in Bucatarie a luat nastere acum 4 ani, din dorinta de a gati impreuna cu cele mai gingase fiinte de pe pamant, copiii. E frumos sa ii vezi cum se distreaza cand taie o ceapa sau cand mananca un castravete. Gatim cat mai corect, cu multe legume si fructe, preparate ce pot fi reluate si acasa, caci asta e placerea lor: sa arate parintilor ce au gatit ei si ce stiu sa faca. Iar cei mai mofturosi devin cei mai pofticiosi!

Gatim si dulciuri, facem alegeri sanatoase, iar astfel copiii vor evita dulciurile ambalate, pline de zahar, din supermarket.

Draga parinte, vreau sa te atentionez, in cazul in care doresti sa inscrii copilul la un astfel de atelier:

atelier-gatit-2

  • In primul rand ii va placea asa de tare, incat va dori sa mai vina si data viitoare!
  • Apoi, va ajunge acasa si va sta cam mult in bucatarie cu tine: va aseza tacamurile la masa, va taia rosia pentru salata, te va invita in weekend la cumparaturi, va dori sa aleaga legumele din piata, iar duminica veti gati impreuna preparatul dulce!
  • Daca nu mananca un aliment anume, sa zicem, ardei, va stii acum ca sunt de trei feluri si ca deja a incercat doua dintre ele si ar vrea sa il incerce si pe al treilea!
  • Va fi mandru de preparatul sau, caci ca al lui nu mai este altul si il va manca, iti va da si tie si-ti va povesti intregul proces de gatire!